top of page
bgImage

Behind

the

Nightlife

Onze Diensten

Goede techniek is het grote geheim achter elk geslaagd evenement. Helaas wordt het belang van de juiste technische voorzieningen nog heel vaak onderschat. Hoogwaardige apparatuur, geïnstalleerd en bediend door de allerbeste vakmensen, zorgt voor een wereld van verschil. Een presentatie, artiest of band is zoveel sterker als de techniek van onberispelijke kwaliteit is. Een artiest of band zal zich veel zelfverzekerder voelen omdat zij volledig ontzorgt worden door onze technische professionals.

Wij adviseren en ontzorgen u graag op technisch gebied.Evenementen 

Wij bieden een totaaloplossing om jouw plannen naar een hoger niveau te tillen. Ons team van specialisten zorgt tijdens een evenement voor een vlekkeloze productie. Dat doen wij door onze jarenlange ervaring op het gebied van licht, geluid, video, rigging en podiumbouw voor u in te zetten. SvG Productions is niet alleen leverancier van apparatuur, maar vooral ook jouw productiepartner. Onze uitdaging is om op technisch gebied, rekening houdend met jouw budget, een passende oplossing te vinden. 


Van sporthal tot feesttent, van pleinfeest tot festival. Wij zorgen ervoor dat onze specialisten het nauwkeurig realiseren. Hiermee wordt een optimale geluidsbeleving gegarandeerd, en een unieke lichtshow ontworpen en getoond. Daardoor kunt u zich volledig focussen op de rest van het evenement en weet u zeker dat bezoekers een unieke beleving ervaren.

Particuliere Events 

Een feestje voor familie en vrienden? Of wil je op de avond van de mooiste dag van je leven een onvergetelijke eerste dans neerzetten en je gasten laten delen in een liefdevolle sfeer en beleving die daarbij hoort? Wij zijn graag van de partij!

Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken hebt naar de techniek en dat je – op iedere willekeurige locatie – alleen maar hoeft te genieten. Wij regelen de artiest/band-techniek, geluid voor zowel DJ als microfoons voor de speeches, mooie lichteffecten, een podium en sfeervolle belichting van je locatie (zowel binnen als buiten).


Verkoop en installatie ​

Heb je structureel behoefte aan lichtapparatuur en/of geluidsapparatuur,  dan helpen we je graag bij dit aankooptraject. Door onze jarenlange ervaring met diverse merken kunnen we je adviseren wat het beste bij jou past, aansluitend op jouw wensen en budget. Hierin zijn we onafhankelijk in merkkeuze en bieden we een breed spectrum van kwaliteitsmerken aan. Dankzij onze goede contacten weet je je op elk moment verzekerd van het beste wat er op de markt verkrijgbaar is, tegen de scherpste prijzen. 


bottom of page