top of page
bgImage

Secrets

of the

Nightlife

Wie Zijn Wij

SvG Productions is een relatief jong bedrijf, bestaande uit een team van ervaren en gedreven technici in de licht- en geluidstechniek.

Wij verhuren en verzorgen complete installaties, met net dat beetje extra. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Naast onze vaste medewerkers staan er nog tal van technici en DJ's voor u klaar. Zo kunnen wij u een geslaagd evenement garanderen, of het nu gaat om een drive-in show, bedrijfspresentatie, band etc.

Naast losse verhuur van onze apparatuur leveren wij ook complete Drive-in Shows met DJ's, band- en artiestenondersteuning, showproducties en freelance technici.

Wij bieden een breed pakket aan mogelijkheden voor uw evenement. Door een uitgebreid assortiment en gedreven en professionele technici kunnen wij voor ieder evenement een passende oplossing bieden op het gebied van Licht, Geluid en Video.

Wij streven er naar om u als klant op de best mogelijke wijze te kunnen ondersteunen op uw evenement. Door ons klein maar gedreven team kunnen wij u een persoonlijke doch professionele service bieden.


Contact opnemen?

Wilt u gebruik maken van onze diensten? 

klik dan snel op contact voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page